רשימת העסקים בתכנית

מטגו בע"מ
MetGo הוא סטארטאפ חלוצי משער הנגב בתחום ה-TravelTech, העושה שימוש בפתרונות טכנולוגיים לצורך תמיכה ברשויות מקומיות וגופי תיירות במטרה לקדם את הכלכלה המקומית דרך מנוע צמיחה של תיירות. המערכת של MetGo מאפשרת ניהול חכם של המרחב התיירותי במטרה למצב אותו כיעד אטקרטיבי ובר-קיימא לתיירים ולבעלי העסקים שבו.

מים פלוס
חברת מים פלוס מציעה לצרכנים מגוון מכשירים לסינון ולטיהור מים המספקים מים טובים כל העת. על פי הוראות יצרן נדרשת החלפת סננים בה אחת בחצי שנה או בכל מועד זמן שקצוב על ידה. מים פלוס ומשווקת מגוון סננים ייעודיים למכשירים שונים, כאלה המתואמים לסינון ראשוני, למערכות תת כיוריות, מסנני ממברנה לאוסמוזה הפוכה וכן מכשירי מיני ברים וקולרים. חשיבותו של הסנן בכל אחת מהמערכות חיונית ביותר לאיכות המים. הסננים מסננים חומרים מזהמים שונים, טעמי לוואי, כלור ועוד. העובדה כי הם נושאים תו תקן אמריקני N.S.F מהווה ערובה לאיכותם ולבטיחותם. בכל שאלה או רצון למידע נוסף אתם מוזמנים, כמובן, ליצור קשר. תודה מים פלוס 0542322616

מסעדת ברביס
מסעדת המבורגרים ביצור עצמי. קיימת מ 2003. עברה מספר גלגולים. עד 2009 שכנה כמקום קטן במרכז התיירות ופנתה בעיקר לצעירים וצוללנים ועבדה עד לפנות בוקר. החל מ 2009 שכנה בפארק אופירה עם תפריט רחב יותר שכלל מעבר להמבורגרים מגוון מנות עיקריות וראשונות. התפתחה להיות שם דבר בעיר מבחינה קולינרית ומבחינת הבילוי ותחושת הבית. הוקרנו משחקי כדורגל במרפסת הגדולה ומדי פעם הופעות. שנות השיא היו 2016- 2018 בהן הרווחיות הייתה סביב מליון שח לשנה תחת מפתח של כ- 12% .שנת 2019 הייתה שנת שיא עם מחזור מכירות של 9M שח אך הרווחנו רק 700k שמהווים 7.5% הדבר נבע משחיקת מנהלים והגדלת כמות עובדים ומשכורות לא פרופורציונאלית. מאפיין נוסף של 2019 הוא ירידה ברמת השירות שנבעה גם משחיקת עובדים וגם ועומס יתר של עבודה. לאחר הקורונה החלטנו לשנות את העסק לשירות בהזמנה אישית והקטנת התפריט. הצפי היה לירידה במחזור של עד 25% בשנה הראשונה, תוך קיטון משמעותי בעובדים. בפועל המחזור ירד ב35% בערך, שנבע בין היתר אך לא רק מפגיעה במותג, אי הגעה ללקוחות חדשים ומיתון כללי במשק. עם פרוץ המלחמה החלטנו להפוך את המסעדה לכשרה על מנת להנגיש אותה לכל מי שנמצא בעיר ועל מנת להצליח בבוא העת לנהל אורח חיים נורמלי. עם השינוי עולים רעיונות חדשים לחיזוק ערך האווירה והבילוי ומתן אופציה לשירות. יש לציין שהמסעדה מעסיקה שפית מקצועית ומצויינת עניין המהווה עוגן קולינארי במסעדה.